Cernia con salsa mediterranea
TM31 TM5 TM6

Cernia con salsa mediterranea

4.6 (21 ocen)

Składniki

  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 600 g di filetti di cernia, senza pelle
  • 50 g di cipolla bianca a pezzi
  • 1 peperoncino secco piccante (opcjonalnie)
  • 70 g di olive taggiasche denocciolate
  • 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
  • 10 foglie di basilico fresche, lavate
  • 400 g di passata di pomodoro
  • 50 g di acqua
  • 1 pizzico di sale (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1376 kJ / 329 kcal
Białko
27.2 g
Węglowodany
3.9 g
Tłuszcz
22.9 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy