Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cebolla en 2 trozos
- 4 dientes de ajo
- 10 g de jengibre fresco
- 4 tiras de piel de lima (opcjonalnie)
- 15 g de aceite de girasol
- ½ - 1 chile rojo fresco (sin semillas) (opcjonalnie)
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 cucharaditas de cúrcuma molida
- 600 g de lomo de rape (sin piel ni hueso)
- 200 g de tomates pelados, en dados (2 cm)
- 150 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 668.2 kJ / 160 kcal
- Białko
- 24.8 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 4.7 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo korma (India)
50min
Garbanzos thai con gambas, leche de coco y lemon grass
25min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2 Std. 40 Min
Magret de pato con salsa de soja y mirin (HESTAN CUE)
30min
Salmón tikka con arroz basmati - India
25min
Pollo tikka masala
30min
Mejillones al curry
30min
Curry vietnamita de pescado
45min
Tayín de bacalao (Marruecos)
30min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25min
Crema thai de langostinos y coco
30min
Curry de gambas
30min