Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1100 g de puerros (sin la parte más verde)
- 25 g de chalota
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- ¼ de cucharadita de cúrcuma molida
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 450 g de caldo de verduras
- 4 huevos
- 2 cucharadas de pipas de calabaza tostadas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 647.7 kJ / 155 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 7.6 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Błonnik
- 5.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 min
Espinacas con patatas
30 min
Espinacas coreanas (Sigeumchi-namul) - Corea
20 min
Coles de Bruselas a la mostaza
20 min
Guarnición de pimientos de Padrón
25 min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15min
Coles de Bruselas con castañas
30 min
Espaguetis de calabacín picantes
30 min
Tirabeques crujientes y picantes
15min
Cardo a la cerveza
25 min
Puerros gratinados con bechamel de soja
1h 15min
Papillote de pencas de acelga
30 min