Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g di sale
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 1 cucchiaino raso di aglio in polvere
- 400 g di fagioli di soia in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 100 g di tofu a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di fecola di patate
- 100 g di pangrattato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1686 kJ / 403 kcal
- Białko
- 18.1 g
- Węglowodany
- 51.9 g
- Tłuszcz
- 15.1 g
- Błonnik
- 7.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 Std.
Burger vegetale con salsa allo yogurt
1 Std. 10 Min
Ragù alla soia (vegan)
40min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1 Std.
Burger veg di soia
3h 20min
Erbazzone (vegan)
2h 20 min
Svizzere vegan
1 Std.
Tofu in crosta di sesamo
20min
Bocconcini di seitan con salsa di mele
35min
Polpette di soia
55min
Veg-burger (vegan)
1 Std. 10 Min
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15 Min