Urządzenia i Akcesoria
Farinata di ceci (vegan)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 fette
Składniki
-
450 g di acqua
-
150 g di farina di ceci
-
25 g di olio extravergine di oliva
-
½ cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 fette
Białko
32.7 g
Kalorie
3305 kJ /
790 kcal
Tłuszcz
32.6 g
Błonnik
16 g
Węglowodany
91.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Tortino di lenticchie
50 Min
Bastoncini di farina di ceci all'aglio
1 Std. 10 Min
Torta salata di bietole
1 Std.
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35 Min
Hummus di fagioli e yogurt
15 Min
Falafel di lenticchie
12 Std. 30 Min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min
Insalata di panissa con carciofi
55 Min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1 Std. 10 Min
Panissa
45 Min
Hummus di ceci
9 Std. 20 Min