Urządzenia i Akcesoria
Farinata di ceci (vegan)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 fette
Składniki
-
450 g di acqua
-
150 g di farina di ceci
-
25 g di olio extravergine di oliva
-
½ cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 fette
Białko
32.7 g
Kalorie
3305 kJ /
790 kcal
Tłuszcz
32.6 g
Błonnik
16 g
Węglowodany
91.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Falafel di lenticchie
12 godz. 30 min
Farina di ceci
45 min
Polpettone fagiolini e patate
1 godz. 30 min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1 godz. 10 min
Hummus di ceci
9 godz. 20 min
Bastoncini di farina di ceci all'aglio
1 godz. 10 min
Torta salata di bietole
1 godz.
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 min
Focaccia al formaggio di Recco
1 godz. 15 min
Mini burger di broccoletti e ceci
1 godz. 35 min
Panissa
45 min