Torta di carote e nocciole alla farina di farro
TM6 TM5 TM31

Torta di carote e nocciole alla farina di farro

4.8 (506 ocen)

Składniki

  • 130 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm circa)
  • 100 g di nocciole sgusciate e tostate
  • 3 uova
  • 70 g di latte
  • 80 g di olio di semi di girasole
  • 180 g di zucchero
  • 200 g di farina di farro
  • 1 pizzico di sale
  • 1 cucchiaini rasi di cannella in polvere
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
  • 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
1091.7 kJ / 260.9 kcal
Białko
5.6 g
Węglowodany
30 g
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
2.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy