Salsa verde "Bagnet"

Salsa verde "Bagnet"

4.8 244 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porzioni

Składniki

  • 40 g di mollica di pane bianco
  • 30 g di aceto di vino bianco
  • 2 filetti di acciughe sotto sale diliscate e dissalate
  • 70 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 tuorlo sodo a metà
  • 10 g di capperi sotto sale dissalati
  • 1 pizzico di sale
  • 180 g di olio extravergine di oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 porzioni

Białko 17.1 g
Kalorie 7792 kJ / 1862 kcal
Tłuszcz 187.2 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 27.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...