Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de gruyère
- 350 g de chair de potiron, détaillée en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 550 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de pâtes sèches, type conchiglie
- 200 g de lardons fumés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2527 kJ / 602 kcal
- Białko
- 25.5 g
- Węglowodany
- 59.3 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 4.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roulé de potiron
1h 30min
Risotto à la butternut et aux amandes
35min
Parmentier de boeuf aux panais et noisettes
45min
Gnocchis de butternut
1h 35min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Risotto chèvre-brocoli
45min
One pot pasta à la courge, lardons et noisettes
45min
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1 Std. 10 Min
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Risotto au potimarron
1h
Crumble de potiron et jambon
1 Std. 10 Min
Risotto au potiron
35min