
Urządzenia i Akcesoria
Conchiglie au potiron
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
de gruyère100 g
-
de chair de potiron détaillée en morceaux350 g
-
d'huile d'olive30 g
-
d'eau550 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de pâtes sèches type conchiglie300 g
-
de lardons fumés200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
602 kcal /
2527 kJ
Białko
25.5 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
59.3 g
Błonnik
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Autour du potiron
10 Przepisów
Francja
Francja