Conchiglie au potiron

Conchiglie au potiron

4.2 125 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de gruyère
    100 g
  • de chair de potiron détaillée en morceaux
    350 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • d'eau
    550 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de pâtes sèches type conchiglie
    300 g
  • de lardons fumés
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 602 kcal / 2527 kJ
Białko 25.5 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 59.3 g
Błonnik 4.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...