Breadcake à la farine de châtaigne et au gingembre

Breadcake à la farine de châtaigne et au gingembre

3.9 24 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
12 parts

Składniki

  • de dattes dénoyautées
    40 g
  • d'amandes décortiquées
    60 g
  • de gingembre confit
    100 g
  • de graines de tournesol
    15 g
  • de yaourt nature
    125 g
  • de farine de châtaigne
    100 g
  • de farine de riz
    70 g
  • de fécule de maïs
    40 g
  • de miel liquide
    40 g
  • d'huile de pépins de raisin
    30 g
  • œufs
    2
  • de levure chimique (1/2 sachet)
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 195.9 kcal / 818.7 kJ
Białko 3.7 g
Tłuszcz 7.7 g
Węglowodany 26.4 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...