Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 15 克 蒜頭 ,切片
- 200 克 豬里肌肉 ,切丁(約1.5公分)
- 100 克 熟竹筍 (真空包裝),切丁(約1.5公分)
- 20 克 蠔油
- 40 克 海山醬
- 100 克 綜合甜椒 ,切片(3公分)
- 30 克 鹽味腰果
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 800.5 kJ / 191.5 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 8.9 g
- Tłuszcz
- 12.8 g
- Błonnik
- 1.5 g