Espelta estilo risotto con verduras

Espelta estilo risotto con verduras

4.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • 500 g de espelta precocida en grano (de cocción rápida 25 min)
  • 50 g de cebolla en dos trozos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 130 g de tallos de apio en rodajas (5 mm)
  • 130 g de zanahoria en rodajas (5 mm)
  • 130 g de pulpa de calabaza en trozos (5 mm)
  • 1000 g de agua
  • 2 cucharaditas concentrado de caldo de verduras casero
    2 pastillas de caldo de verduras
  • 100 g de queso manchego semicurado en dados (1 cm)
    100 g de queso scamorza, en dados (1 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 raciones

Białko 108.1 g
Kalorie 2374 kJ / 9921 kcal
Tłuszcz 78 g
Błonnik 54 g
Węglowodany 335.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...