Papillote de pencas de acelga

Papillote de pencas de acelga

3.2 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 600 g de pencas de acelga cortadas en trozos de 2 cm
  • 1 cucharadita de sal
  • 20 g zumo de limón
  • 60 g de aceite de oliva
  • 4 pellizcos de pimienta molida
  • 1 cucharadita de semillas de hinojo
  • 1 cucharadita de hojas de salvia secas
  • 300 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 3.17 g
Kalorie 701 kJ / 167 kcal
Tłuszcz 15.29 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 4.23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...