Roastbeef con crema di clementine

Roastbeef con crema di clementine

4.3 21 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di carota pelata e a pezzi
  • 100 g di cipolla a metà
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 600 g di carne di manzo tipo scamone, in un solo pezzo (deve adattarsi alle dimensioni del boccale)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di pepe nero macinato
  • 60 g di clementine il succo spremuto fresco
  • 15 g di aceto bianco
  • 150 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 623.5 mg
Białko 33.3 g
Kalorie 1313.8 kJ / 314 kcal
Tłuszcz 17.5 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...