Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 spicchio di aglio
- 5 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di semi di coriandolo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori a tocchetti
- 100 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 4 tranci di salmone fresco (600 g circa)
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1602 kJ / 383 kcal
- Białko
- 28.4 g
- Węglowodany
- 3.2 g
- Tłuszcz
- 28.5 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone al cartoccio
35min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30min
Vitello alla pizzaiola
35min
Spigole all'acqua pazza
30min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40min
Filetto di orata con peperoni
25 phút
Salmone miele e yogurt greco
40min
Salmone in crosta di mandorle con tagliatelle agli asparagi
45 min
Spigola alle nocciole e semi di chia
25 phút
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min