Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano

Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano

3.6 74 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di petto di pollo a dadini (2x2 cm)
  • 70 g di Parmigiano reggiano grattugiato
  • 1 cucchiaio di prezzemolo fresco le foglioline
  • 2 cucchiaini di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 500 g di acqua
  • 20 g di burro
  • 30 g farina
  • 2 cucchiai di panna fresca liquida
  • 300 g di brodo di pollo

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 34.45 g
Kalorie 1173 kJ / 281 kcal
Tłuszcz 13.7 g
Błonnik 0.25 g
Węglowodany 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...