Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sous-vide Pork Loin
- 800 g pork loin steaks (approx. 3 cm thick)
- 4 - 8 pinches salt, to taste
- 4 - 8 pinches ground black pepper, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, halved lengthways
- 2 tsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl), plus extra for cooling
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
lub 1 tsp ascorbic acid powder
Chocolate Sauce and Caramelised Pears
- 70 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 10 g balsamic vinegar
- 25 g water
- 2 Tbsp unsalted butter
- 1 Tbsp brown sugar
- 2 pears, peeled, cored, cut in 8 wedges lengthways
- 2 - 3 Tbsp golden rum, to taste (opcjonalnie)
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2542 kJ / 608 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 486 mg
Alternatywne przepisy
Tex-Mex Red Rice
1h
Loaded Potato Waffle
Brak ocen
Beetroot Carpaccio (TM6)
20 Min
Butter Board
10 min
Ginger and Pear Pie (TM5)
Brak ocen
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3h
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 Std. 25 Min
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12u. 45min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2óra 20p
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 godz. 10 min