Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
4 portions
Składniki
Sous-vide Pork Loin
-
pork loin steaks (approx. 3 cm thick)800 g
-
salt to taste4 - 8 pinches
-
ground black pepper to taste4 - 8 pinches
-
fresh rosemary2 sprigs
-
garlic cloves halved lengthways2
-
olive oil2 tsp
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl), plus extra for cooling1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
Chocolate Sauce and Caramelised Pears
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets70 g
-
balsamic vinegar10 g
-
water25 g
-
unsalted butter2 Tbsp
-
brown sugar1 Tbsp
-
pears peeled, cored, cut in 8 wedges lengthways2
-
golden rum (opcjonalnie) to taste2 - 3 Tbsp
-
salt to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
486 mg
Białko
43 g
Kalorie
2542 kJ /
608 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lobster Bisque
1 godz. 50 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1 godz. 25 min
Spiced Apple Pie
2 godz.
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 godz. 45 min
Blueberry Yoghurt
13 godz.
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min