Urządzenia i Akcesoria
Hot Crab Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
sunflower oil for greasing
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
cream cheese room temperature225 g
-
sour cream120 g
-
whipping cream85 g
-
fresh crab meat white meat only225 g
-
spring onions thinly sliced, plus 2, thinly sliced, for garnishing20 g
-
caster sugar20 g
-
sesame oil20 g
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1024.3 mg
Białko
17.9 g
Kalorie
1792.8 kJ /
428.5 kcal
Tłuszcz
36.9 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
19.8 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
11 godz. 5 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Caramel Monster Mud Dip
15 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Champagne lemon slush
10 min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 godz. 15 min
Shallot Tarte Tatin
2 godz.
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Cranberry Sauce
1 godz.
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 godz. 50 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min