Urządzenia i Akcesoria
Granité aux cerises et crème balsamique
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
350 g de cerises dénoyautées, surgelées
-
70 g de sucre glace maison
-
6 c. à café de crème de vinaigre balsamique
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.5 g
Kalorie
354 kJ /
84 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Węglowodany
20.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Desserts glacés
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sorbet poire avec morceaux
12 godz.
Cocktail Caraïbes
10 min
Cocktail Amaretto sour
10 min
Chocolat hot brandy
15 min
Cocktail fraîcheur et douceur
5 min
Crème glacée fraise-soja
4 godz. 20 min
Jus acidulé
5 min
Smoothie des amoureux
2 godz.
Galette à l'ananas et au rhum
1 godz. 10 min
Jus acidulé à la pomme
10 min
Smoothie fraîcheur
5 min
Milkshake pomme-cannelle
30 min