Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de cerises dénoyautées, surgelées
- 70 g de sucre glace maison
- 6 c. à café de crème de vinaigre balsamique
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 354 kJ / 84 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 20.3 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Meringues au citron vert et sorbet pomme-kiwi
3 godz. 30 min
Sorbet concombre et vinaigre balsamique
12h
Verrines "toutes vertes"
30min
Sorbet à la quetsche et tuiles à la pistache
45min
Soupe de fruits rouges
2h 10min
Soupe glacée aux amandes
1 Std. 15 Min
Sorbet cerise et lait de coco
3 godz. 15 min
Granité fraise-coquelicot
3 Std.
Sorbet Cuba libre
4h 50min
Granité au café
3 Std.
Granité à la tomate
12h
Coupe glacée aux pêches et aux abricots
12h 30min