Urządzenia i Akcesoria
Green Bean Casserole
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portion
Składniki
-
bread torn in pieces2 slices
-
water820 g
-
green beans ends trimmed500 g
-
red onions quartered100 g
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil60 g
-
potatoes diced (2.5 cm)250 g
-
fresh parsley leaves2 heaped tsp
-
mushrooms sliced170 g
-
milk450 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
fine sea salt1 heaped tsp
-
ground white pepper (opcjonalnie)½ tsp
-
ground black pepper (opcjonalnie)½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
615 kJ /
147 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 Min
Red Cabbage
1 Std.
Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
45 Min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 Std.
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1 Std.
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1 Std.
Beetroot and Kale Pizza
2 Std.
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 Std. 35 Min
White Bean Salad
5 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35 Min