Urządzenia i Akcesoria
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
200 g feta cheese, cut in piecespanela cheese (Mexican fresh cheese) cut in pieces200 g
-
onions cut in halves300 g
-
tomatoes cut in pieces500 g
-
oil30 g
-
2 heaped tsp stock paste, homemadestock cubes (each for 0.5 l)2
-
chicken breast fillets, skinless cut in pieces (3-4 cm)1000 g
-
30 g brown sugarpiloncillo cut in pieces (see tip)30 g
-
1 fresh chilli, deseeded, choppedchipotle chillies, preserved (see tip)20 - 30 g
-
dried bay leaf2
-
18 taco shellsMexican tostadas18
-
sour cream250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
50 g
Kalorie
2417 kJ /
576 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu: Cod with Clams and Stuffed Sweet Potatoes; Chocolate Pears
Brak ocen
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1 godz. 10 min
Enchilada Lettuce Wraps
35 min
Sugar glaze
5 min
Seven Spice Chicken with Rice
35 min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Beef Fajitas
1 godz.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 min