Urządzenia i Akcesoria
Indonesian green spice paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
500 g
Składniki
-
garlic cloves70 g
-
eschalots100 g
-
fresh green chilli cut in halves200 g
-
white sugar1 tsp
-
vegetable oil90 g
-
sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
2363.4 mg
Białko
11 g
Kalorie
4348.1 kJ /
1039.2 kcal
Tłuszcz
90.9 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
12.9 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 Min
Onsen Eggs
50 Min
Gula Melaka Kaya
35 Min
Singapore Chilli Crab
50 Min
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
15 Min
Indonesian red spice paste
45 Min
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Indonesian yellow spice paste
40 Min
Flower Pot Egg Pudding
3 Std. 15 Min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 Min
Ayam Paprik
30 Min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 Std. 30 Min