Urządzenia i Akcesoria
Indonesian green spice paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
500 g
Składniki
-
garlic cloves70 g
-
eschalots100 g
-
fresh green chilli cut in halves200 g
-
white sugar1 tsp
-
vegetable oil90 g
-
sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
2363.4 mg
Białko
11 g
Kalorie
4348.1 kJ /
1039.2 kcal
Tłuszcz
90.9 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
12.9 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mango sago pudding
35 min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Sichuan Chili Oil
50 min
Indonesian red spice paste
45 min
Indonesian white spice paste
35 min
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
26 godz. 5 min
Acar Timun (Cucumber Acar)
Brak ocen
Minced Meat
35 min
Balinese Betutu Chicken
5 godz. 35 min
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Brak ocen
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min