Urządzenia i Akcesoria
Cherry Blossom Steamed Dumplings
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
16 pieces
Składniki
Prawn filling
-
medium-sized prawns deshelled and patted dry with kitchen towel180 g
-
salt½ tsp
-
sugar¾ tsp
-
white pepper powder¾ tsp
-
potato starch1 ½ tsp
-
egg white1
-
toasted sesame oil2 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
Dumpling skin
-
wheat starch80 g
-
potato starch80 g
-
purple sweet potato powder10 g
-
water670 g
-
vegetable oil for greasing1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
169 mg
Białko
3 g
Kalorie
243 kJ /
58 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
DIY fruit dippers
35min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1h 30min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50min
Simple pizza
1h 30min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40min
Japanese Souffle Pancakes
40min
Lemonade
5min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Steamed Seafood Tower
40min
Clam Chowder
55min