Urządzenia i Akcesoria
Cherry Blossom Steamed Dumplings
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
16 pieces
Składniki
Prawn filling
-
medium-sized prawns deshelled and patted dry with kitchen towel180 g
-
salt½ tsp
-
sugar¾ tsp
-
white pepper powder¾ tsp
-
potato starch1 ½ tsp
-
egg white1
-
toasted sesame oil2 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
Dumpling skin
-
wheat starch80 g
-
potato starch80 g
-
purple sweet potato powder10 g
-
water670 g
-
vegetable oil for greasing1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
169 mg
Białko
3 g
Kalorie
243 kJ /
58 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice Wine Chicken
Pas d’évaluation
Chicken and Prawn Siew Mai
45min
Indonesian red spice paste
45min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Douhua (soybean curd)
10h 25min
Peanut Butter Ice Cream
8h 20min
Clam Boil
55min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30min
Soup dumplings (xiao long bao)
26h 50min
Chicken skewers with peanut satay sauce
2h
Squid ink pasta
1h
Baked Salmon Sushi Cups
30min