Chorizo and Butternut Squash Soup

Chorizo and Butternut Squash Soup

4.4 133 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • onions quartered
    140 g
  • butternut squash peeled, diced (2 cm)
    550 g
  • celery stalks cut in pieces
    115 g
  • ghee
    70 g
    70 g coconut oil
  • chorizo sliced (picante chorizo)
    100 g
  • passata
    220 g
  • water filtered
    400 g
  • smoked paprika plus extra for serving
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • coconut yoghurt for serving
    4 Tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 380 kcal / 1589 kJ
Białko 9.5 g
Tłuszcz 29.7 g
Węglowodany 18.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...