Chorizo and Butternut Squash Soup
TM6 TM5 TM31

Chorizo and Butternut Squash Soup

4.4 (116 ocen)

Składniki

  • 140 g onions, quartered
  • 550 g butternut squash, peeled, diced (2 cm)
  • 115 g celery stalks, cut in pieces
  • 70 g ghee
    lub 70 g coconut oil
  • 100 g chorizo, sliced (picante chorizo)
  • 220 g passata
  • 400 g water, filtered
  • 1 tsp smoked paprika, plus extra for serving
  • 1 tsp fine sea salt
  • 4 Tbsp coconut yoghurt, for serving

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1589 kJ / 380 kcal
Białko
9.5 g
Węglowodany
18.6 g
Tłuszcz
29.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy