Urządzenia i Akcesoria
Leek and Potato Soup
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
16 portions
Składniki
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
water2000 g
-
olive oil5 g
-
leeks (white part only), cut in pieces900 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
unsalted butter50 g
-
4 heaped tsp vegetable stock paste, crumbledvegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled4
-
fine sea salt2 - 4 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
ground nutmeg (opcjonalnie)4 pinches
-
whole milk (see tip)150 g
-
fresh parsley leaves, chopped, to garnishfresh chives chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
381.4 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
515.1 kJ /
123.1 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Creamy Tomato Soup
40 min
Creamy tomato soup
30 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Onion Soup
1 godz.
Creamy Tomato Soup
25 min
Vegetable Soup
35 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min