Glace au café

Glace au café

4.5 82 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
8 portions

Składniki

La veille
  • 6 jaunes d'œufs
  • 100 g de sucre en poudre
  • 2 c. à soupe de café instantané
  • 1 pincée de cacao en poudre (opcjonalnie)
  • 500 g de lait demi-écrémé
  • 250 g de crème liquide 35% m.g.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 46.5 mg
Białko 4.4 g
Kalorie 931.4 kJ / 222.6 kcal
Tłuszcz 14.3 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 8.2 g
Węglowodany 17.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...