Urządzenia i Akcesoria
Glace au café
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
8 portions
Składniki
La veille
-
6 jaunes d'œufs
-
100 g de sucre en poudre
-
2 c. à soupe de café instantané
-
1 pincée de cacao en poudre (opcjonalnie)
-
500 g de lait demi-écrémé
-
250 g de crème liquide 35% m.g.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
46.5 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
931.4 kJ /
222.6 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
17.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glaces
15 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Glace à la vanille
12 godz.
Glace à la fraise façon italienne
40 min
Sorbet chocolat
12 godz.
Glace à la pistache
12 godz.
Glace chocolat-cannelle
12 godz.
Glace menthe-chocolat
12 godz.
Glace au chocolat
12 godz.
Sorbet poire avec morceaux
12 godz.
Glace stracciatella
12 godz.
Sorbet citron
8 godz. 30 min
Sorbet à l'orange
12 godz.
Glace rhum raisins
12 godz.