Urządzenia i Akcesoria
Soy bread with seeds
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
12 portions
Składniki
-
soy natural yoghurt120 g
-
water140 g
-
molasses1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
soy flour plus extra for dusting200 g
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing30 g
-
Italian "00" flour300 g
-
salt1 tsp
-
white sesame seeds plus extra for sprinkling1 tbsp
-
poppy seeds2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
199 mg
Białko
12.4 g
Kalorie
891.3 kJ /
212.2 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Raw pineapple and turmeric cake
5 godz. 20 min
Vegan Caesar dressing
5 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Sambhar
1 godz. 30 min
Cashew sour cream
10 min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25 godz. 20 min
Ala hodi (Potato curry)
40 min
Tofu scramble
25 min
Breakfast sausages
1 godz. 5 min
Banana sorbet
5 min