Buttermilk bread

Buttermilk bread

4.5 213 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
12 portions

Składniki

  • buttermilk
    180 g
  • water
    200 g
  • dried instant yeast or 20 g fresh yeast, crumbled
    2 tsp
  • butter melted, plus extra for greasing
    20 g
  • baker's flour plus extra for dusting
    500 g
  • salt
    1 tsp
  • mixed seeds for sprinkling

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 178.3 kcal / 741.2 kJ
Białko 6.1 g
Tłuszcz 3.2 g
Węglowodany 30.5 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 197 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...