
Urządzenia i Akcesoria
Mezze maniche affumicate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni
Składniki
-
di speck a listarelle (0.5 cm)80 g
-
di olio extravergine di oliva40 g
-
di piselli freschi150 g
-
di cipolla rossa di Tropea a fette sottili70 g
-
di salmone affumicato a listarelle (0.5 cm)80 g
-
di sale2 pizzichi
-
di pepe bianco macinato1 pizzico
-
di acqua (opcjonalnie)50 g
-
di pasta secca corta tipo mezze maniche320 g
-
di panna da cucina100 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
547 kcal /
2289 kJ
Białko
22.3 g
Tłuszcz
25.2 g
Węglowodany
61.7 g
Błonnik
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

I sapori dell'orto
10 Przepisów
Włochy
Włochy