Wersje kompatybilne
Arroz de coco e lima com filetes de peixe-espada
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g salsa
- 150 g azeite
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 35 g sumo de lima
- 600 g água
- 400 g leite de coco
- 350 g arroz jasmine
- 700 g filetes de peixe-espada
- 1 lima, só a raspa
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 3092.1 kJ / 739 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 51.9 g
- Tłuszcz
- 42.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.7 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 887.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30 Min
Risoto verde com salmão
45 Min
Bacalhau com pistácio e cuscuz
30 Min
Risoto de camarão e leite de coco
30 Min
Moqueca de salmão
2h 35 min
Risoto de tamboril
50 Min
Fricassé de pescada
1 Std. 10 Min
Cuscuz de laranja com salmão ao vapor
35 Min
Lulas com cuscuz e espinafres
50 Min
Risoto de pato
1h 15min
Noodles de curgete e salmão com vinagre balsâmico
25 Min
Cuscuz com limão, frango e mel
25 Min