Creme de tomate com cenoura e abóbora, salmão com mel e mostarda e arroz

Creme de tomate com cenoura e abóbora, salmão com mel e mostarda e arroz

4.5 100 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 doses

Składniki

  • lombos de salmão (400 g aprox.)
    2
  • manteiga
    50 g
  • mel
    30 g
  • mostarda
    20 g
  • molho de soja
    10 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • azeite
    30 g
  • dentes de alho
    2
  • cebola cortada em pedaços
    100 g
  • salsa
    15 g
  • tomate
    400 g
  • cenoura cortada aos pedaços
    150 g
  • abóbora-manteiga cortada aos pedaços
    100 g
  • sal
    1 c. chá de
  • água
    800 g
  • orégãos
    1 c. chá de
  • arroz agulha
    180 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 1012.2 kcal / 4235.1 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 49.8 g
Węglowodany 112.6 g
Błonnik 8.6 g
Tłuszcz nasycony 18.1 g
Sód 1699.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...