Moelleux au mascarpone et caramel

Moelleux au mascarpone et caramel

2.7 44 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
12 portions

Składniki

  • 60 g de bonbons au caramel dur, type Werther's original
  • 200 g de mascarpone
  • 250 g de farine de blé
  • 2 œufs
  • 1 c. à café de sucre vanillé maison
  • 1 sachet de levure chimique
  • 1 c. à soupe de caramel liquide

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4.9 g
Kalorie 795 kJ / 189 kcal
Tłuszcz 9.3 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 21.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...