Moelleux au mascarpone et caramel

Moelleux au mascarpone et caramel

2.7 43 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
12 portions

Składniki

  • de bonbons au caramel dur, type Werther's original
    60 g
  • de mascarpone
    200 g
  • de farine de blé
    250 g
  • œufs
    2
  • de sucre vanillé maison
    1 c. à café
  • de levure chimique
    1 sachet
  • de caramel liquide
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 189 kcal / 795 kJ
Białko 4.9 g
Tłuszcz 9.3 g
Węglowodany 21.1 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...