Quiche de puerro y tomate (sin gluten)

Quiche de puerro y tomate (sin gluten)

4.3 26 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 raciones

Składniki

Masa
  • de arroz integral
    140 g
  • de habas secas de soja blanca
    40 g
  • huevos
    2
  • de aceite de oliva
    35 g
  • de sal
    1 ½ cucharaditas
Relleno
  • de queso emmental en trozos
    200 g
  • de agua
    300 g
  • de puerro en rodajas (1 cm)
    500 g
  • de mantequilla para engrasar el molde
    1 trozo
  • de dados de beicon (consultar lista FACE)
    150 g
  • de tomates en trozos
    300 g
  • huevos
    3
  • de nata
    200 g
  • de fécula de patata (consultar lista FACE)
    1 cucharada
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta negra molida
    1 pellizco
  • de nuez moscada molida
    1 pellizco

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 384 kcal / 1605 kJ
Białko 19.53 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 17.95 g
Błonnik 3.01 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...