![Preparación de harinas sin gluten Preparación de harinas sin gluten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/31E3C194-E23B-463A-9AC9-9E655DB239A1/Derivates/711C4163-71D5-4C72-A143-D97D0AFB3138.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de trigo sarraceno en grano
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 3892 kJ / 931 kcal
- Białko
- 35.1 g
- Węglowodany
- 184.2 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 28.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortitas sin gluten
40 Min
Pizza sin gluten en sartén
30 Min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 Std.
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 godz. 50 min
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pizza tropical sin gluten
1 Std.
Mezcla de harinas sin gluten para repostería
5min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20min
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5min
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min