Mantequilla de avellanas y pipas de girasol

Mantequilla de avellanas y pipas de girasol

4.0 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz.
1 tarro

Składniki

  • 100 g de pipas de girasol crudas peladas
  • 200 g de avellanas tostadas (sin piel)
  • 1 pellizco de sal
  • 15 g zumo de limón recién exprimido

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tarro

Białko 48.3 g
Kalorie 7838.6 kJ / 1875.3 kcal
Tłuszcz 174.4 g
Błonnik 21 g
Węglowodany 27.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...