Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada
- 200 g de agua
- 85 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 300 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de sal
- 4 cucharaditas de zatar (ver receta básica)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 372 kJ / 89 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de cuscús y garbanzos al estilo marroquí
45 dk
Curry madrás - Subcontinente indio
15 min
Zatar - Oriente Próximo
5 Min
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1 godz. 10 min
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3 godz. 40 min
Pan indio
45 dk
Tandoori masala - Subcontinente indio
10 min
Cuscús de cordero
1 godz. 5 min
Pasta de curry rogan josh - Subcontinente indio
10 min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2 Std. 45 Min
Pan rápido a la plancha
25min
Naan indio
1h 40min