Pan de maíz para palomitas (sin gluten)

Pan de maíz para palomitas (sin gluten)

3.6 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
12 rebanadas

Składniki

  • de maíz para palomitas (consultar lista FACE)
    170 g
  • de trigo sarraceno en grano
    65 g
  • de quinoa en grano
    80 g
  • de semillas de chía
    40 g
  • de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
    1 cucharadita
  • de bicarbonato
    1 cucharadita
  • de sal
    1 cucharadita
  • de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
    30 g
  • de miel
    25 g
  • de agua templada
    250 g

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 135 kcal / 564 kJ
Białko 3.12 g
Tłuszcz 4.26 g
Węglowodany 20.88 g
Błonnik 2.88 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...