Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 peras maduras (de aprox. 200 g) peladas y en trozos
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de pan del día anterior en trozos
- 100 g de azúcar moreno
- 90 g de mantequilla fría en trozos
- 40 g de miel
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1605 kJ / 384 kcal
- Białko
- 3.05 g
- Węglowodany
- 50.11 g
- Tłuszcz
- 19.03 g
- Błonnik
- 5.36 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble de coco y manzana
50 min
Pastas de nata cubiertas de chocolate
45 min
Blondie con almendras y frutos rojos
30 min
Pudins de dátiles y toffee
1h
Florentinos
1h 15min
Pastel de lentejas
6h
Canelones de mozzarella y jamón de York
1 godz. 20 min
Stollen de chocolate
2h
Dip de queso con rabanitos
5min
Bruschetta de aceitunas
5min
Peras con crumble de coco y avellanas
45 min
Fudge de chocolate y pistachos
2 godz. 10 min