
Urządzenia i Akcesoria
Pan integral al vapor
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
20 rebanadas
Składniki
-
de mantequilla para engrasar1 cucharada
-
de sémola de trigo para espolvorear2 cucharadas
-
de granos de espelta250 g
-
de agua1250 g
-
de melaza de caña (opcjonalnie)10 g
-
de levadura prensada fresca desmenuzada20 g
-
de harina de fuerza y algo más para espolvorear50 g
-
de vinagre balsámico10 g
-
de sal1 cucharadita
-
de pipas de girasol100 g
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Kalorie
98 kcal /
409 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Recetas del mundo
72 Przepisy
Hiszpania
Hiszpania