Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de remolacha cocida pelada
- 100 g de rabanitos
- 400 g de pepino pelado
- 8 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 5 ramitas de eneldo fresco
- 200 g de yogur natural
- 200 g de nata para cocinar
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de azúcar
- 20 g de vinagre
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 454 kJ / 108.6 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa fría de manzana y puerro
2u. 40min
Sopa fría de pepino al eneldo
5 min
Sopa de manzana y apio
45min
Sopa fría de zanahoria, papaya, pimiento amarillo y limón
15min
Gazpacho Thai de alcachofas y espárragos
2h 5min
Crema de pimiento rojo y jengibre
50min
Gazpacho verde
10 min
Sopa de remolacha con ñoquis de hierbas
1h 10min
Gazpacho de zanahorias
10 min
Crema de pepino y aguacate
5 min
Gazpacho de remolacha
10 min
Gazpacho de remolacha con ensalada de lombarda y queso feta
15min