![Sopa fría de pepino y remolacha Sopa fría de pepino y remolacha](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/36E21691-CC04-42CC-8581-57C0F1886997/Derivates/3346cc7b-228f-404a-babe-fd23aa2a3822.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de remolacha cocida pelada
- 100 g de rabanitos
- 400 g de pepino pelado
- 8 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 5 ramitas de eneldo fresco
- 200 g de yogur natural
- 200 g de nata para cocinar
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de azúcar
- 20 g de vinagre
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 454 kJ / 108.6 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gazpacho de zanahorias
10 Min
Sopa fría de zanahoria y naranja con nata al eneldo
30min
Sopa de manzana y apio
45 min
Gazpacho de remolacha
10 Min
Crema fría de manzana al curry
5 Std. 40 Min
Crema de pimiento rojo y jengibre
50min
Sopa fría de manzana y puerro
2 godz. 40 min
Vichyssoise de apio
40min
Crema de apionabo y manzana con mejillón en escabeche
45 min
Gazpacho verde
10 Min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Sopa griega de tomate y yogur
10 Min