Bricks de cangrejo

Bricks de cangrejo

4.3 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
8 unidades

Składniki

Salsa de tomate
  • 1 trozo de jengibre fresco pelado (2 cm)
  • 1 guindilla roja (cortada a lo largo y sin semillas)
  • 10 g zumo de limón
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 tomates en cuartos
Relleno de cangrejo
  • 20 g cilantro fresco
  • 1 tira de piel de limón
  • 1 diente de ajo
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 guindilla roja (cortada a lo largo y sin semillas)
  • 1 pellizco de comino molido
  • 300 g de carne de cangrejo
  • 8 láminas de masa filo (aprox. 48 cm x 25 cm)
  • aceite para freír

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 7.6 g
Kalorie 637.6 kJ / 152.1 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 13.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...