Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 90 g de ciruelas pasas sin hueso
- 2 huevos
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 120 g de azúcar
- 200 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 20 g de zumo de limón
- 30 g de piñones
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 851 kJ / 203 kcal
- Białko
- 3.28 g
- Węglowodany
- 23.27 g
- Tłuszcz
- 10.79 g
- Błonnik
- 2.65 g
Alternatywne przepisy
Cookies XXL con arándanos, chocolate blanco y coco
1h
Bizcocho de ciruelas pasas (sin azúcar)
1h 40min
Pan dulce de dátiles y cacahuetes
1 Std. 50 Min
Timbal de frutas
2 godz. 15 min
Magdalenas de grosellas y almendras
35min
Tarta de frutos secos
1h 10min
Bolas de frutas secas con chocolate y palomitas
40 min
Pastel de calabaza al cacao con cobertura de fresa
1h 30min
Magdalenas de chocolate y dátiles
45 min
Pastel de manzana con crujiente de nuez
1h 30min
Bundt cake de chocolate
2h
Magdalenas de almendra
35min