Magdalenas con ciruelas y piñones

Magdalenas con ciruelas y piñones

3.1 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
16 unidades

Składniki

  • de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
    150 g
  • de ciruelas pasas sin hueso
    90 g
  • huevos
    2
  • de mantequilla a temperatura ambiente
    100 g
  • de azúcar
    120 g
  • de harina de repostería
    200 g
  • de levadura química en polvo
    1 cucharadita
  • de zumo de limón
    20 g
  • de piñones
    30 g

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 203 kcal / 851 kJ
Białko 3.28 g
Tłuszcz 10.79 g
Węglowodany 23.27 g
Błonnik 2.65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...