Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa madre
- 50 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- ½ cucharadita de azúcar
- 70 g de harina de fuerza
Masa de pan
- 60 g de agua
- 60 g de pimientos del piquillo
- ½ cucharadita de azúcar
- 10 g de aceite de oliva virgen extra ( y un poco más para engrasar)
- ½ cucharadita de sal
- 250 g de harina de fuerza
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 5028 kJ / 1203 kcal
- Białko
- 32.92 g
- Węglowodany
- 235.73 g
- Tłuszcz
- 14.25 g
- Błonnik
- 12.69 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde integral con espinacas
1h 40min
Quesadas de requesón y coco
40min
Pastel de calabacín y bonito
4h
Pan de maíz, sardinas a la parrilla y piquillos
3 godz. 45 min
Pan cebra
3h
Pan de molde con tomate y semillas de sésamo
3h
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Pan de soda irlandés
35 Min
Turrón de camembert con frutos secos
2h 15min
Panecillos de centeno y cerveza negra
1h
Fiambre de pollo con pistachos
40min
Pastel de atún
4 Std. 55 Min