Coca de endibias

Coca de endibias

3.3 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 raciones

Składniki

Masa
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • de agua
    100 g
  • de manteca de cerdo
    50 g
  • de levadura prensada fresca
    20 g
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de harina de fuerza
    300 g
  • de sal
    1 cucharadita
Salsa
  • tomate maduro (100-120 g)
    1
  • dientes de ajo
    2
  • de pan blanco (20-30 g), preferiblemente de pan candeal del día anterior
    1 rebanada
  • de pimiento rojo en tiras
    100 g
  • de cacahuetes crudos sin sal pelados
    50 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de aceite de oliva virgen extra
    60 g
  • ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
    2
  • de guindilla roja
    1 trozo
Cobertura
  • endibias en rodajas
    4
  • de azúcar
    2 cucharaditas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 369 kcal / 1541 kJ
Białko 6.7 g
Tłuszcz 23.7 g
Węglowodany 32.1 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...