Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de carne de cerdo ibérico con grasa (secreto, cuello, espalda, etc.) cortada en dados
- 1 cucharadita de granos de pimienta rosa
- ¼ cucharadita de canela molida
- 2 - 3 clavos enteros
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- ½ cucharadita de semillas de cilantro
-
100
g de panceta fresca de cerdo cortada en dados
lub 100 g de tocino cortado en dados - 200 g de manteca de cerdo ibérico
- 50 g de brandy
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 50 g
- Kalorie
- 898 kJ / 215 kcal
- Białko
- 6.4 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.7 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 138.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cóctel ocaso
5 Min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 min
Cuajado de leche con yogur de cabra
2 Std. 5 Min
Cocotte de flan de pescado (sin lactosa)
40 Min
Aperitivo de Piamonte
25 min
Cheesecake salado con tomates cherry
3h 40min
Parfait de turrón con coulis de frutos rojos
10h 30min
Bricks de patata con yema
2h 20min
Cóctel Black Velvet
6h 10min
Setas en aceite
1h 40 min
Morteruelo
13h 15min
Aliño oriental
5 Min