Rillettes de cerdo

Rillettes de cerdo

4.2 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
1000 g

Składniki

  • 700 g de carne de cerdo ibérico con grasa (secreto, cuello, espalda, etc.) cortada en dados
  • 1 cucharadita de granos de pimienta rosa
  • ¼ cucharadita de canela molida
  • 2 - 3 clavos enteros
  • ½ cucharadita de semillas de hinojo
  • ½ cucharadita de semillas de cilantro
  • 100 g de panceta fresca de cerdo cortada en dados
    100 g de tocino cortado en dados
  • 200 g de manteca de cerdo ibérico
  • 50 g de brandy
  • 1 cucharadita de sal
  • 600 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 50 g

Sód 138.8 mg
Białko 6.4 g
Kalorie 898 kJ / 215 kcal
Tłuszcz 20.1 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 7.7 g
Węglowodany 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...