
Urządzenia i Akcesoria
櫻花蝦炒飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
水1200 克
-
米200 克
-
蔥 (約1根),切段10 克
-
紅蔥頭10 克
-
洋蔥 切塊50 克
-
油1 大匙
-
櫻花蝦20 克
-
米酒1 茶匙
-
醬油20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉 依個人口味調整½ 茶匙
-
高麗菜葉 切丁(約1公分)150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
232 kcal /
971 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
4.4 g
Węglowodany
40 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

米食萬歲
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan