櫻花蝦炒飯

櫻花蝦炒飯

3.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 1200 克
  • 200 克
  • (約1根),切段
    10 克
  • 紅蔥頭
    10 克
  • 洋蔥 切塊
    50 克
  • 1 大匙
  • 櫻花蝦
    20 克
  • 米酒
    1 茶匙
  • 醬油
    20 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉 依個人口味調整
    ½ 茶匙
  • 高麗菜葉 切丁(約1公分)
    150 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 232 kcal / 971 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 4.4 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...