Joghurtbrot
TM6 TM5 TM31

Joghurtbrot

4.3 (350 ocen)

Składniki

  • Butter zum Einfetten
  • 150 g Weizenkörner
  • 70 g Roggenkörner
  • 150 g Naturjoghurt
  • 1 - 1 ½ TL Salz nach Geschmack
  • 250 g Weizenmehl Type 1050
  • 1 TL Zucker
  • ½ Würfel Hefe (20 g)
  • 200 g Wasser

Wartości odżywcze
na 1 Scheibe
Kalorie
347 kJ / 83 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy