Urządzenia i Akcesoria
Weizen-Hafer-Brötchen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 Stück
Składniki
-
Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten25 g
-
Haferflocken, kernig140 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten250 g
-
Salz nach Geschmack1 ¼ TL
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Milch und etwas mehr zum Bestreichen220 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
7 g
Kalorie
972 kJ /
232 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2017
32 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Joghurtbrot (schnell)
1 godz. 15 min
Dinkel-Körner-Brötchen
2 godz.
Nuss-Körner-Brötchen
4 godz. 40 min
Weizen-Dinkel-Brot
1 godz. 30 min
Joghurtbrot
2 godz.
Joghurt-Brötchen mit Sesam
1 godz. 30 min
Körnerbrötchen
2 godz. 50 min
Weizen-Roggen-Brötchen
2 godz. 15 min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 godz. 30 min
Luftige Brötchen
2 godz.
Joghurtbrötchen mit Sesam und Mohn
14 godz.
Joghurtbrötchen
30 min