Urządzenia i Akcesoria
Sonntagsstuten
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
30 Scheiben
Składniki
-
Milch250 g
-
Hefe (30 g)¾ Würfel
-
Zucker80 g
-
Weizenmehl Type 550600 g
-
Salz1 TL
-
Weißwein50 g
-
Eigelb verquirlt1
-
Hagelzucker2 EL
-
Mandeln, gehobelt2 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
3 g
Kalorie
416 kJ /
99 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterstuten
3 godz.
Franzbrötchen
2 godz. 20 min
Butterkuchen
1 godz. 55 min
Brioche
9 godz. 30 min
Brioche
2 godz.
Rosinen-Marzipan-Schnecken
2 godz. 20 min
Eissplittertorte
4 godz. 15 min
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4 godz. 15 min
Berliner Brot
45 min
Rosinenstuten
3 godz.
Rheinisches Schwarzbrot
3 godz. 15 min
Spritzgebäck
1 godz.