Urządzenia i Akcesoria
Sonntagsstuten
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
30 Scheiben
Składniki
-
Milch250 g
-
Hefe (30 g)¾ Würfel
-
Zucker80 g
-
Weizenmehl Type 550600 g
-
Salz1 TL
-
Weißwein50 g
-
Eigelb verquirlt1
-
Hagelzucker2 EL
-
Mandeln, gehobelt2 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
3 g
Kalorie
416 kJ /
99 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brioche
9 Std. 30 Min
Butterstuten
3 Std.
Butterkuchen
1 Std. 55 Min
Rheinisches Schwarzbrot
3 Std. 15 Min
Brandteig-Mandel-Streifen
2 Std.
Schwarzbrot mit Nüssen
3 Std. 15 Min
Schwarzbrot
3 Std.
Berliner Brot
45 Min
Rosinen-Marzipan-Schnecken
2 Std. 20 Min
Rosinenstuten
3 Std.
Spritzgebäck
1 Std.
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4 Std. 15 Min