Urządzenia i Akcesoria
Salmon kabsa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
basmati rice250 g
-
water1000 g
-
onions cut into quarters160 g
-
garlic cloves6
-
olive oil30 g
-
Arabian spice mix2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
tomatoes cut into quarters150 g
-
fresh coriander 10 sprigs roughly chopped and 5 sprigs finely chopped15 sprigs
-
tomato purée (concentrated)1 tbsp
-
fresh chilli (opcjonalnie) deseeded and cut into pieces1
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
600 g white fish fillets, skinless, and boneless, cut into bite-sized piecesfresh salmon fillets, skinless and boneless, cut into bite-sized pieces600 g
-
loomi (dried limes), pierced with a knife2
-
cinnamon stick1
-
cardamom pods4
-
cloves4
-
toasted pine nuts to garnish15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.1 g
Kalorie
1770 kJ /
423 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Węglowodany
40.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Za'atar bread rolls
2 godz.
Cheese sambousek
1 godz. 45 min
Arabian spice mix
5 min
Middle eastern stuffed chicken
2 godz. 25 min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 godz.
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min
Salmon kabsa
40 min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 godz. 35 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 godz. 10 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.