Urządzenia i Akcesoria
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
cold pressed olive oil80 g
-
light soy sauce50 g
-
brown sugar½ tsp
-
lemon zest and juice1
-
4 white fish fillets, skinless (150-180 g each)fresh salmon fillets skinless (150-180 g each)4
-
fresh ginger (opcjonalnie) peeled and sliced5 - 10 g
-
garlic clove1
-
shallots cut in pieces100 g
-
100 g onions, cut in halvesleek white part only, cut in pieces100 g
-
English celery stalks cut in pieces100 g
-
350 g carrots, cut in pieces (see tip)frozen green peas350 g
-
water450 g
-
salt2 tsp
-
potatoes cut in pieces (1 cm)250 g
-
400 g mixed vegetables, (e.g. carrots, courgettes, mushrooms), cut in slices (0.5 cm)broccoli florets400 g
-
black pepper, ground2 pinch
-
single cream (approx. 18 % fat) to taste50 - 100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1686 mg
Białko
43 g
Kalorie
2984 kJ /
712 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 godz.
Slow Cooked Potatoes
45 min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1 godz.
Chicken stock paste
45 min
Cod with citrus butter
50 min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 godz. 5 min
Beet-Tox (Metric)
10 min